Reserveer een tour

Een tour kost 60 euro (excl. btw) per meeting van 45-60 minuten. U betaalt de factuur nadat de tour is uitgevoerd. Reserveert u voor het eerst een tour? Dan kunt u eerst contact opnemen met Collins om kennis te maken. Of reserveer direct hierHet reserveren en uitvoeren van een tour bestaat uit drie stappen.

Reserveer een Online Slum Tour. Na de reservering ontvangt u een e-mail met contactgegevens om de tour te plannen. Plan samen een geschikte datum en tijd. Houd rekening met het tijdsverschil in Nairobi GMT/UTC +3. U kiest het platform (Zoom, Google Meet of Microsoft Teams) en nodigt de gids uit voor de meeting.

Voorafgaand aan de tour bereidt u de leerlingen of studenten voor middels een introductieles. Heeft u een specifiek onderwerp dat u wilt behandelen dan kunt u dit afstemmen met Collins.

De tour begint. De gidsen wandelen, live filmend door Kibera en geven uitleg over wat er te zien is. Daarnaast geven ze antwoord op de vragen die worden gesteld. De docent zorgt ervoor dat alle leerlingen of studenten betrokken worden. Moedig hen aan om de voorbereide vragen uit de introductieles te stellen. Eén tour duurt 45 tot 60 min, afhankelijk van wat van te voren is afgestemd.